WD3

Enestående præstation
Udstyret med Newlands seneste megapixel 2D-teknologi kan WD3 ubesværet fange stregkoder med høj tæthed, høj volumen og forvrængede stregkoder printet på papir eller vist på skærmen.

Batch samling
WD3 kan indstilles til at indsamle stregkoder og gemme dem i hukommelsen for at blive uploadet til en vært via en Bluetooth- eller kabelforbindelse. Så hvis du leverer bulkvarer til et enkelt leveringssted eller tager dig tid til at oprette en lille beholdning, kan WD3 fungere uden behov for live værtinteraktion.

Præcis scanning
Acuscan kan indstilles på WD3’eren, så den røde laserkrydsmåler kun afkoder den nøjagtige stregkode, du vil have den til. Selv på en rodet plukliste, eller når mange mindre genstande er gemt tæt på hinanden, kan brugeren være sikker på, at de hele tiden vælger den rigtige vare.

Kompakt og let design
WD3 er ekstremt tynd og let. Så det føles ikke kun behageligt at holde, men hvis det er fastgjort til den medfølgende snor eller den medfølgende optrækkelige bælteclips, er vægten og fylden ikke mærkbar.

Høj beskyttelse og industriel struktur
WD3 er indbygget i et IP65-forseglet og faldbestandigt (1,2 m) hus uden bevægelige dele, der forstærker sig selv inde og ude. Den kan bruges i al slags vejr og klare stød, slag og fald.

Nwear DNA
WD3, som en del af Nwear-familien af ​​enheder, kan nemt oprette forbindelse til Newland-familien af ​​Android-enheder via den nemme parringsapplikation. Tredjepartsenheder, der kører Android, kan også nemt forbindes med scanning af en QR-kode via den generiske EasyConnect APK.

Kategori:

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Droptest 1,2m
Scanner 2D
Temperatur i brug -20°C til +55°C
Scannertype   1D og 2D koder
Tæthedsgrad IP65
Garanti 2 år