WD2

Enestående præstation
Udstyret med Newlands 2D Megapixel scanningsteknologi kan WD2 ubesværet fange stregkoder med høj tæthed, høj volumen og forvrængede stregkoder printet på en lang række materialer. Mellemklasseversionen kan fange koder længere væk end normalt og scanne en lang række stregkoder, som standardscanneren kan have udfordringer med.

Forsigtigt sigte
Standard-serien bruger et rødt sigtekorsdesign, der gør det muligt at bruge Acuscan til præcisionsscanning på mindre koder. Selv når koder er grupperet tæt sammen, gør Acuscan det muligt for arbejdere at indstille deres mål med tillid til at vælge den nøjagtige vare, de har brug for. Mellemklasseversionen bruger en enkelt rød prik, der kan ses fra en større afstand til at pege på større, isolerede koder.

Daisy Chain opladning
WD2 har en kompakt to-bay ladestation, der drives via et USB-C-kabel eller en multi-region PSU. Vuggen har fastgørelsespunkter til montering, og de hurtige klik-dockingmagneter holder WD2 sikkert på plads, selvom den er monteret lodret. Vuggerne kan kobles sammen for at skabe en 4, 6, 8 eller 10 plads multi dock-holder, optimeret til 100 % opladning effektivt via en enkelt strømforsyning.

Håndfrit arbejde
WD2 forbindes til en elektronisk håndstrop med en integreret scanningsudløser komfortabelt placeret mellem tommel- og pegefinger. Den fås til både højre- og venstrehåndede operatører og fås i to størrelser for at passe til små/mellemstore og store hænder. Den store rem passer også over tykkere handsker til kolde eller tunge applikationer. Scanneren forbliver sikker med en hurtig-klik-dockingmagnet og en ekstra sikringsrem, indtil operatøren ønsker at fjerne den. Ergonomien og lette vægt gør den perfekt til langvarige scanningsapplikationer, hvor “to hænder er bedre end én.”

Stabil trådløs kommunikation
WD2 bruger en stærk anti-interferens Bluetooth 5.0-teknologi. Når den bruges med WD1 Android-håndledsmonteret løsning, kan WD2 parres direkte ved at scanne en 2D-stregkode på skærmen.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Droptest 1,5m
Scanner 2D
Temperatur i brug -20°C til +55°C
Scannertype  1D og 2D koder
Garanti 2 år