WD1

Let og brugervenlig
WD1 urscanneren pakker al den nyeste hardware i et moderne design. Den komprimerer et Android 9.0 OS til en let og holdbar enhed og en 2,8″ kapacitiv berøringsskærm. Scanneren har en sideknap, der kan tilpasses, og genveje til forskellige funktioner, hvilket gør WD1 praktisk og brugervenlig. WD1 er designet som ethvert konventionelt smartwatch og er velkendt at bruge, hvilket forenkler personaleuddannelsen og gør udførelsen af ​​opgaver mere intuitiv.

Ubesværet håndfri scanning
Når parret med WD2, giver WD1 en håndfri løsning, der giver dig mulighed for at scanne emnerne, mens du samtidig udfører andre fysiske opgaver. Dette sikrer ikke kun brugervenlighed, men øger også den samlede produktivitet.

Stærk forbindelse
WD1 er udstyret med Bluetooth 5.0 og WiFi (802.11b/g/n, 2,4 GHz), som både sikrer hurtig og stabil forbindelse under datatransmission og -behandling.

Førsteklasses holdbarhed og alsidighed
WD1 er bygget til at modstå støvede miljøer og uundgåelige stød og fald. Med en IP67-klassificering og meget beskyttende Corning-glas tåler WD1 op til 1,2 m fald. Samtidig kan WD1 modstå både varme og kolde temperaturer og fungerer under forhold fra -20°C op til 50°C. Dette gør den anvendelig i næsten ethvert arbejdsmiljø.

Enestående præstation
Bevæbnet med en højtydende quad-core processor og 3/32 GB hukommelse, giver WD1 brugeren mulighed for problemfrit at udføre opgaverne og håndtere store mængder opsamlede data. Batteriet på 3300 mAh sikrer op til 12 timers brug uden afbrydelser i arbejdsgangen.

Kategori:

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Droptest 1,5m
Scanner 2D
Temperatur i brug -20°C til +55°C
OS Android 9
Skærm 2,8″
Scannertype 1D og 2D koder