NQuire 750 Stingray

Fuldt fungerende Info-terminal m/ 7″ skærm
Baseret på en 1.5GHz Octa-Core 64-bit CPU og en 7″ skærm er NQuire 750 let at installere og bruge. Ideel til montering på vægge, hylder eller på skranke i stormagasiner, supermarkeder, små købmandsforretninger, apotek / kosmetikforretninger, kiosker og mere.

Hurtig scanning
NQuire 750 er udstyret med Newlands EM2037-V4, 2D megapixel stregkodescanner. Selve scanner-modulet har en 20 graders scanningsvinkel, som gør mere enkelt at scanne selv større produkter. 

Lav nemt applikationer
NQuire 750 er bygget på Android 7.1, hvilket giver mulighed for udvikling af brugertilpassede applikationer, der er skræddersyet til det konkrete behov.

Bred vifte af funktioner
Dual-band WiFi, indbygget Bluetooth, 5Megapixel kamera på fronten, POE (strøm via ethernet), højttaler. Det er endvidere muligt at tilkøbe 4G modul, så der kan kommunikeres med enheden uafhængigt af WiFi.

MDM-software
Hold styr på alle enheder der er installeret ved at benytte med Newlands eget Mobile Device Management software “Ndevor”, som er inkluderet i prisen. Læs mere om Ndevor her.

Diverse monteringsudstyr
VESA vægbeslag er inkluderet med enheden. Som tilbehør kan vælges en funktionel bordholder og et magnetisk VESA hyldestativ.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

OS Android 7.1
Skærm 7″ Touch Screen (1280×800)
Scannertype 1D og 2D koder