NQuire 350 Skate

Fokus på selvscanning
NQuire 350 Skate er indbygget med en 2D omni-directional scanningsmotor. Dens megapixel scanner læser nemt stregkoder, uanset størrelse eller materiale, der er trykt på. NQuire 350 Skate har en 20 graders vinkel af læseren som gør scanning af større produkter mere komfortabelt. For digitale stregkoder, er denne vinkel perfekt til at bekæmpe refleksion når man præsentere smartphones.

Stærkt tilpasset Android OS for nem integration og enhedsadministration
NQuire 350 Skate kører på Android 7.1 og sikrer intuitiv navigation til dine kunder og dit team. Det er hurtigt og enkelt at se produktinformation, scanne billetter eller tjekke priser. I mellemtiden software og udviklingsmuligheder er lige så stærke og udbredte som de er i større ækvivalenter.

Større synlighed
Newlands MDM Ndevor, der følger med hver NQuire 350 Skate, gør det endnu nemmere at opdatere og vedligeholde enheder ved at forbinde dem til et cloudbaseret konfigurations- og overvågningsværktøj. Læs mere om Ndevor her.

Uendelige kommunikationsmuligheder
NQuire 350 Skate er udstyret med en række funktioner, der gør det nemt at tilpasse mikrokiosken til din applikation. Enheden har en indbygget RFID-læser, og data kan overføres via Ethernet, WiFi og Bluetooth. En ekstern USB- og GPIO-port giver mulighed for at tilslutte en ekstern enhed, f.eks.

Monter hvor som helst
Med sit lille fodaftryk og VESA 75-kompatible design kan NQuire 350 Skate monteres på enhver hylde, stang eller væg.

Bagudkompatibel
NQuire 350 Skate’s indlejrede CIT emuleringsprogram betyder, at enheden kan efterligne de nøjagtige funktioner i NQuire 200 serien. Aktivering af tidligere kunder til at undersøge, hvad der er muligt med Android, mens de fortsætter deres eksisterende processer.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

OS Android
Scannertype 1D og 2D koder