NQuire 1500 Mobula

Android OS
NQuire 1500 Mobula kører Android 7.1 OS. Android 7.1 er et glimrende match til de applikationer, der passer bedst til NQuire 1500. Især når den opererer inden for fire vægge, passende til NQuire 1500’s Power over Ethernet (PoE)-forbindelse.

Gratis MDM inkluderet
NQuire 1500 Mobula kommer med muligheden for at køre Newlands gratis MDM-løsning: Ndevor. Som følge heraf egner mikrokiosken sig perfekt til koordinering af flere enheder. Håndtering af information fra en delt database, organisering af applikationer og indstillinger på tværs af mange individuelle enheder samt lav-touch-hjælp til fejlfinding kan alt sammen administreres fra en central placering.

Monter hvor som helst
NQuire 1500 Mobulas slanke og lette design er velegnet til montering i forskellige scenarier. Mulighederne for at montere Nquire-serien spænder fra væg til fritstående. Dens klassiske Vesa75-konfiguration sikrer også, at eksisterende holdere fra 3. parter kan bruges.

Snappy megapixel scanning
Stregkodedatafangst er kernen i Newlands mikrokiosker. NQuire 1500 er udstyret med sin egen megapixel scanningsteknologi. Dette opretholder høje standarder for scanning af både store og små 1D & 2D stregkoder. Mikrokiosken indeholder desuden optimale indstillinger til læsning af stregkoder præsenteret på smartphones og tablets skærme. Med scanneren sat i en vinkel på 20°, matcher den ergonomien i, hvordan brugeren præsenterer koder til scanning.

Multifunktions display
Den skarpe fuldfarveskærm på NQuire 1500 Mobula er perfekt til at køre animationer og live optagede videoer, når den ikke bruges aktivt. Med indbygget hukommelse, udvidet hukommelse og online muligheder er valget af indhold, der skal vises, stort set ubegrænset.

Uendelige muligheder for kommunikation og datafangst
Med WiFi, Ethernet (PoE-understøttelse) og Bluetooth tilbyder denne mikrokiosk en række standardkommunikationsmuligheder.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

OS Android
Skærm 15,6″ Touch Screen
Scannertype 1D og 2D koder