HR22 BT Dorada + USB

Newland HR2280BT + USB inkl. autosense stand

En god og hurtig 2D scanner, hvor man får rigtig meget for pengene.

Der medfølger en foldbar auto-sense stand, så scanneren både kan brugs som bordscanner og som håndscanner.

3 års garanti.

Enestående ydeevne
Kernen i HR2280BT trådløs håndholdt scanner er et andet eksempel på Newlands fremragende scanning med CPU -afkodning. Fang ubesværet høj densitet, høj volumen og forvrængede stregkoder, der er udskrevet på papir eller vises på skærmen.

Pålidelig Bluetooth -forbindelse
Ved at anvende den nyeste Bluetooth 5.0 -teknologi kan HR2280BT opretholde en trådløs forbindelse på afstande op til 50 meter fra værtenheden.

Ekstra trådløst valg
Håndscanneren leveres med en 2,4 GHz direkte forbindelsesdongle. Donglen og scanneren opretter forbindelse til en 1-2-1 sikker trådløs forbindelse, så kunderne kan have trådløs kommunikation, selvom Bluetooth ikke er en mulighed.

Datafangst
HR2280BT kan også arbejde i batch-tilstand for at indsamle scannede data og derefter overføre via Bluetooth, trådløs dongle eller via USB-kabel. kablet kan slutte scanneren til Easyset konfigurationssoftware.

Enestående batterilevetid
Med et 2200mAh batteri kører HR2280BT en behagelig 12 timers kontinuerlig brug. Det medfølgende USB -kabel giver mulighed for bekvem opladning.

Holdbar konstruktion
HR2280BT har en mere end passende IP42 -rating til sine vigtige applikationer og er faldsikker op til 1,5 m. Dets holdbare hus garanterer optimal beskyttelse, så fald fra desktops og bordplader er ikke noget problem.

Kategori:

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Droptest 1,5m
Scanner 1D og 2D koder
Temperatur i brug 0°C til 40°C