FR80 Salmon

Tolerance med høj bevægelse
FR80 Salmon kan fange EAN-koder, der bevæger sig med 3,5 meter i sekundet. Dette er især vigtigt for den erfarne bruger på et statisk salgssted (POS) til hurtig behandling af kurve med varer og reducering af køer ved check-out.

Stort scanningsvindue
Dens store scanningsvindue og lille DOF hjælper med at fange stregkoder, selv ved store varer, eller hvis produktet præsenteres meget tæt på scanningsvinduet. En anden fordel for hurtige check out er at mindre erfarne brugere ikke behøver at være præcise, når de skal scanne stregkoder.

Behagelig oplevelse
FR80 Salmon’s kort- og langtrækkende belysning og antirefleks er designet til kundeorienterede applikationer, såsom detailbetjening og POS-scanning. Dette forhindrer, at brugeren blændes af skarp belysning og refleksioner. Derudover fungerer FR80 Salmon godt, når der scannes fra telefonskærme.

Overlegen scanningsydelse
FR80 Salmon, der udstyret med Newlands top megapixel-teknologi, leverer fantastisk ydeevne ved afkodning af beskadigede stregkoder af dårlig kvalitet samt 2D-stregkoder med højere densitet, der findes på alkohol, tobak og farmaceutiske produkter.

Dobbelt læseforebyggelse
FR80 Salmon bruger aktive sensorer, der gør at den kan skelne mellem en stregkode, der skal læses, til forskel som en der ikke skal. Den kender forskellen mellem en bevidst strygning af en kode sammenlignet med en kode, der er statisk i længere tid end den naturlige decode-timeout-session. Dette hjælper med at forhindre utilsigtet fejllæsning af den samme stregkode to gange.

Tilføjelse af flere scannere
FR80 Salmon har en RJ-forbindelse tilgængelig, der er designet til at tilføje endnu en scanner. Dette er især nyttigt til at registrere koder på større emner, især dem, der ikke er praktiske til statisk / transportbånd eller nogle selvbetjeningsapplikationer. En kunde-vendende POS kunne drage fordel af en dedikeret scanner til loyalitetskoder, e-kuponer eller scanning til betalte stregkoder.

Indstilling af tone
FR80 Salmon giver brugeren et valg af hørbare feedbacktoner og volumener med 2 brugertilgængelige knapper. Knapperne kan deaktiveres som en del af en brugerdefineret konfiguration via brugervejledningen eller EasySet-konfigurationssoftwaren.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Interface USB Kabel
Tæthedsgrad IP52
Scannertype 1D og 2D koder