FR50 Pearl

Megapixel stregkodescanner
FR50 Pearl er udstyret med den banebrydende 2D megapixel stregkodeteknologi fra Newland og har en fremragende scanningsydelse på 1D og 2D stregkoder. Dens høje opløsning betyder, at selv små stregkoder kan læses fra en længere afstand.

Sofistikeret design
FR50 Pearl er designet til at være juvelen i kronen og er lavet af materialer af høj kvalitet og præsenteret som næste generations scanner. Scanneren kan leveres i både sort eller hvid som gør at den passer perfekt ind i sit miljø og kan fungere som et ægte blikfang. Den stationære scanner er særligt velegnet til non-food detailbutikker eller POS (point-of-sale).

IR- og lyssensorer
FR50 Pearl har en fremragende kombination af både en IR-sensor og en lyssensor. Lyssensoren fungerer bedst under godt oplyste forhold og registrerer ændringerne i lys, når en stregkode præsenteres for den. IR-sensoren har en kortere rækkevidde, men aktiverer scanneren selv i dårligt oplyste omgivelser.

Automatisk eksponeringskontrol (AEC)
Sensoren i FR50 Pearl justerer automatisk varigheden af ​​det lys, den projicerer, og tilpasser sig den refleks, der reflekteres tilbage fra stregkoden. Samtidig er det intet problem at skifte fra scanning af en kode der er trykt med lav kontrast på papir, til scanningskoder, der vises på stærkt reflekterende telefonskærme. Alt dette gør Pearl til en god løsning til kundeorienterede applikationer.

Monter hvor som helst
FR50 Pearl’s magnetiske stik fastgøres let og fast til en række monteringsmuligheder. Med det enkle design af scannerens forbindelsespunkt, er det ikke kun alsidigt i monteringsstil og funktion, men også nemt at rengøre med vores anbefalede rengøringsløsninger.

Sikker målretning
Uanset om det er personale- eller selvbetjening, bruger FR50 Pearl sikker LED, der sigter mod at placere de præsenterede stregkoder uden nogen af ​​de sundhedsrisici, der er forbundet med laserklasse-målretningsløsninger.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Interface USB Kabel
Tæthedsgrad IP42
Scannertype 1D og 2D koder