FR21 Neon

Ideel desktop-scanner til mobil betaling, kundeloyalitet og billetverifikation
FR21 Neon blev bygget for at skabe en optimal kundeoplevelse kassen i butikken. Den scanner hurtigt og nemt, selv for den mest uerfarne bruger, hvilket gør det til en ideel løsning til applikationer som mobilbetaling, kundeloyalitet, cashback og billetverifikation.

Kundeorienteret scanningsløsning
FR21 Neon blev lavet med henblik på at skabe en optimal kundeoplevelse ved kasseekspeditioner. Den scanner hurtigt og nemt, selv for den mest uerfarne bruger, hvilket gør den til en ideel løsning til applikationer som mobilbetaling, kundeloyalitet og billetverifikation.

Passer perfekt til dit POS
FR21 Neon er designet som en moderne og attraktiv enhed, som du fuldt ud kan tilpasse til dit brand og kassesystem. Den kompakte størrelse gør den ideel til placering på et lille skrivebord, en butikshylde eller i skranken, hvor pladsen er afgørende. For ekstra fleksibilitet kan scannehovedet vippes op til 35 °.

Blid og behagelig belysning
FR21 Neon en hvid lyskilde, der optimerer scanningsydelsen uden at tage opmærksomheden. Endvidere hjælper dybdeskarpheden kunder med at scanne hurtigt uden at få enheden til at virke besværlig.

Tilpas til dit brand
Det er let at fra FR21 Neon til at matche dit brand. Den helt flade front egner sig til enkle cover-designs, og det runde vindue (diameter 2,8 cm) under scanneren har LED-belysning bag sig, hvilket giver ekstra synlighed for et firmalogo placeret over det. Dette giver dig mulighed for at tilpasse og ændre udseendet på enheden, selv ved små mængder.

Ved store ordremængder kan farven på scanneren tilpasses.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Interface USB Kabel
Tæthedsgrad IP65
Scannertype 1D og 2D koder