FM3080 Hind

Imponerende scanningsfunktioner kombineret med mulighed for tilpasning

FM3080 Hind er klar til integration i din automat eller adgangssysetm og kombinerer ydelse og tilpasning. Det store scanningsvindue er optimeret til at læse stregkoder fra en mobiltelefon, endda koder med store mængder data. Med 4 tilgængelige farveindstillinger kan FM3080 Hind let programmeres til at indikere en vellykket scanning eller foreksempel for at matche farven i dit brand. FM3080 Hind er udstyret med Newlands sjette generation af UIMG®-teknologi. 

Øjeblikkelig visuel feedback
Med op til 4 farveindstillinger tilgængelige, kan det hvide scanningsvindue i FM3080 Hind lyse op for hver scanning. Det kan programmeres til forskellige stregkoder, en vellykket scanning eller for at matche dit virksomheds brand.

Lille formfaktor
Dimensioner på 78,7 x 67,7 x 47,5 mm gør FM3080 Hind til den mindste i FM30-serien. Således optager den minimal plads i en automat eller ved en skranke.

IR og lyssensorer
For at opnå højere produktivitet har FM3080 Hind en kombination af en IR-sensor og lyssensor. Denne kombination skaber forbedret følsomhed ved aktivering af scanneren til at scanne den præsenterede stregkode.

IP65 tætning
FM3080 Hind har en høj IP-klassificering på IP65, hvilket gør den modstandsdygtig over for vand og støv.

Har du spørgsmål til pris, integration eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dokumenter

Specifikationer

Interface USB Kabel
Tæthedsgrad IP65
Scannertype 1D og 2D koder