• Hvad siger vores kunder om os?

    Referencer

  • Hvad siger vores kunder om os?

    Referencer

Nye scannere en kæmpe succes

Med sloganet ”Faster than express” sætter de barren højt i DANX og det var også tilfældet da selskabet i 2019 stod foran en udskiftning af alle selskabets stregkodescannere. Den eksisterende beholdning af Honeywell scannere var forældede, så jagten på en ny generation blev sat ind. Efter en grundig afsøgning af markedet og måneder med omfattende tests af udstyr fra de førende brands, faldt det endelige valg på Newland scannere leveret af SkanCode.


“Implementeringen af de nye håndterminaler fra SkanCode har givet pote på flere niveauer. Øget scanningsprocent, uforudsete omkostninger er elimineret og den daglige drift gjort nemmere”

Udfordring: én scanner til alle opgaver

Ikke alle scanningsprocesser hos DANX er ens og den gamle hardware var derfor et miks af håndterminaler og bluetooth-scannere. Håndterminalerne var chaufførernes foretrukne værktøj imens bluetooth-scannerne blev brugt til den intensive scanning på distributionsterminalerne.

Vi ville gerne benytte udskiftningen af de gamle scannere til at undersøge, om vi kunne finde en ny scanner, der var effektiv til alle scanningsopgaver. Scanning på distributionsterminalerne havde aldrig fungeret helt optimalt og vi kunne se en fordel i, at benytte samme scanner til alle opgaver”
fortæller Simon Heerup Endresen, Project Manager hos DANX.

”Særligt arbejdsprocessen ved terminalscan er en udfordring. En arbejdsproces, hvor medarbejderen skal scanne, men samtidig har behov for at have begge hænder fri til håndteringen af pakker. SkanCode’s løsning med et håndfrit installationskit er blevet et hit. Håndterminalen sidder i en holder på armen forbundet til en lille ekstern trigger som sættes på pegefingeren. Løsningen er nu et uundværligt værktøj på alle vores terminaler”

Skræddersyet servicepakke med fuld forudsigelighed

Med flere hundrede håndterminaler spredt rundt på lokationer i Norden og Baltikum har det været vigtigt for DANX, at få en serviceaftale, der kombinerer hurtig håndtering med forudsigelige omkostninger til de reparationer som uvægerligt kommer. På den baggrund har SkanCode skræddersyet en servicepakke som blandt andet forsikrer DANX mod løbende uforudsete omkostninger.     

”Processen omkring vores nye serviceaftale var meget positiv. SkanCode lyttede til vores ønsker og tilbød en komplet pakke som faktisk imødekom os på alle punkter. Med aftalen opnår vi en minimal nedetid hvis uheldet er ude og vi ved, at der ikke kommer ekstra udgifter når en skærm smadrer eller en scanner går i stykker.”  

Newland og SkanCode i et stærkt samarbejde

”SkanCode har i det hele taget været meget dedikerede i hele projektforløbet, som jeg mest vil betegne som et rigtig godt samarbejde. De har håndteret spørgsmål og problemstillinger meget grundigt og også kommet med konkrete forslag til forbedringer. Fra begyndelsen blev vi gjort opmærksom på SkanCodes partnerskab med Newland. Det så vi kun som en fordel og en ekstra tryghed. Jeg vil sige at SkanCode og Newland har vist sig som et stærkt team, hvilket også vejede tungt da den endelige beslutning skulle tages.”

En kæmpe succes

”Her et halvt år efter vi implementerede de nye scannere er vi super godt tilfredse. Vores scanningsprocent er steget, scanningsprocesserne er blevet hurtigere og håndteringen af det daglige vedligehold er minmal og enkel. Når vi så samtidig kigger tilbage på beslutningsprocessen, er vi kun blevet bekræftet i, at det samlede tilbud fra SkanCode var det bedste. Vi betragter helt enkelt scannerprojektet som en kæmpe succes!” slutter Simon Heerup Endresen.

Scannerudstyr og serviceaftale til DANX  er leveret af SkanCode. Hvis du er interesseret i at høre mere om løsningen eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jens Peder Bach Jensen (jp@skancode.dk) .

Se det aktuelle udvalg af håndterminaler: Klik her… 

Om DANX A/S

DANX er nordens førende specialist i reservedelslogistik

Deres kerneforretning er natdistribution, hvilket betyder, at de leverer inden kl. 07:00 om morgenen i de Nordiske lande direkte ind i bagagerummet på mere end 6000 servicebiler, autoværksteder eller andre prædefinerede leveringssteder. DANX distribuerer både på tværs af de nordiske grænser og inden for de nationale grænser – alt sammen med garanteret leveringssikkerhed på mere end 99 %.

Læs mere om DANX: Klik her…

 

Læs mere

Moderne håndterminaler til effektive butikker.

Horze International skulle i 2017 optimere logistikken i deres butikker og lagde helt naturligt fokus på at udnytte stregkodeteknologi bedst muligt. De besluttede, at få deres eksisterende software-leverandør til at udvikle en skræddersyet app til Android platformen. App’en skulle have online funktioner til at forbedre varehåndteringen med blandt andet varebestilling, varemodtagelse, vareflyt og statusoptælling.

Sideløbende med udviklingen af selve app’en gik IT-afdelingen i gang med at udvælge den hardware de ville benytte til opgaven. Alle kædens butikker i Danmark, Norge, Sverige og Finland skulle efter planen udstyres med Android håndterminaler og ønsket var at finde en enhed som kombinerede brugervenlighed, driftsstabilitet og økonomi.

Indledningsvis afprøvede man en model af ”fuldskærms-typen” – altså en model som ikke har fysisk tastatur, så al indtastning foregår vi pop-up tastatur på skærmen som på moderne smartphones. Alternativet var en ”cross-over” type som kombinerer den velkendte Android brugerflade med et fysisk tastatur. Efter nærmere overvejelser omkring især ergonomien og brugervenligheden faldt valget på en model med fysisk tastatur – Newland MT65.

Newland MT65 Android

Med denne model fra Newland fik Horze International den model der opfyldte deres kriterier bedst. Udover ergonomien var også kvaliteten af den indbyggede stregkodescanner afgørende. Horze valgte en variant med 2D scanner, som scanner lynhurtigt og samtidig er fremtidssikret.

Harri Nevanlinna, IT Project Manager hos Horze International fortæller:

”Efter at have inddraget butikspersonalet var vi ikke i tvivl. Det fysiske tastatur kombineret med lav vægt og god ergonomi faldt i deres smag”.

”Da Newland MT65 samtidig var nem at integrere tæt med vores App var vi enige om at MT65 var det bedste valg for os. Vi har nu haft løsningen i drift i et halvt år og udstyret har fungeret upåklageligt” slutter Harri Nevanlinna.

Læs mere om Newland MT 65klik her…

Om Horze

Horze er en privatejet, oprindeligt finsk, producent og detailforhandler af rideudstyr.
Det er en af ​​de største europæiske virksomheder med speciale indenfor rideudstyr.
Horze har butikker i alle skandinaviske lande samt Tyskland, Frankrig, Ungarn og Rusland. Horze driver også e-handel for alle lande i EU.

Læs mere om Horze Internationalklik her…

Læs mere

Brugervenlighed blev nøglen til overblik.

Rengøringsvognen er for rengøringsassistenten, hvad værktøjskassen er for håndværkeren – uden den kan arbejdet ikke udføres. Med mere end 400 ansatte som deles om 200 rengøringsvogne i 3-holdsskift er det en logistisk udfordring at holde effektivt styr på det hele. Samtidig medfører det faktum, at rengøringsvognen ikke er personlig, at nogle medarbejdere ikke udviser den omhu som de automatisk ville, hvis rengøringsvognen var personlig.

På den baggrund henvendte rengøringsleder Martin Thorvaldsen sig til SkanCode.

”Vi havde tidligere forsøgt os med et standardsystem, som vi desværre måtte kassere – det var helt enkelt ikke brugervenligt nok. Det tog for lang tid, at registrere vognene ind og ud, hvilket medførte, at systemet ikke blev brugt. Jeg var derfor på udkig efter en leverandør som kunne sætte sig ind i vores virkelighed – nogen der kunne skræddersy en løsning til vores behov” beretter Martin Thorvaldsen.

Afklarende møde onsite

Under det første afklarende besøg i kælderen, hvor rengøringsdepotet hører hjemme, fik SkanCode et godt indblik i de faktiske forhold. På det opfølgende møde ugen efter kunne SkanCode derfor komme med et konkret oplæg, som ville passe ind i de fysiske rammer:

2 vægterminaler med tilhørende håndscannere, som skulle placeres strategisk rigtigt:

  • 1 terminal v/ udgangen fra depotet, hvor medarbejderen starter dagen.
  • 1 terminal v/ indgangen til depotet, hvor vognen afleveres efter dagens arbejde.

Medarbejderen registrerer hurtigt ind/ud med håndscanneren: Scan medarbejderkort – Scan Vogn.

 

På væg-terminalerne kører et program med enkel brugerflade, som tydeligt viser om scanningerne går godt. Systemet er samtidig lavet så medarbejderen på skærmen kan se, hvis der er fælles-beskeder og lignende. Rengøringsassistenten skal ikke betjene selve vægterminalen, men blot scanne. Det bidrager til stor brugervenlighed og højt tempo.

Fortrykte etiketter til vogne

Rent stregkodemæssigt leverer SkanCode fortrykte slidstærke labels til alle rengøringsvognene med klare unikke løbenumre. Hospitalets eksisterende medarbejderkort har allerede stregkoder som bruges til den personlige ID.

Registreringerne opsamles i en central database, så ledelsen altid kan se f.eks. hvilke vogne som ikke er kommet retur fra dagen før, hvilken vogn den enkelte assistent har benyttet eller hvem der. Løsningen er forberedt til at kunne udvides og tilpasses når behovet opstår.

”SkanCode har leveret en løsning som fungerer 100% efter hensigten. Den er brugervenlig og har givet den ønskede effekt. Medarbejderne har nu langt større omhu for deres vigtigste værktøj, rengøringsvognen” slutter Martin Thorvaldsen.

Løsningen til Herlev Hospital er 100% udviklet af SkanCode. Hvis du er interesseret i at høre mere om løsningen eller har spørgsmål til App-udvikling er du velkommen til at kontakte Jens Peder Bach Jensen (jp@skancode.dk) .

Læs mere om SkanCode´s App-udvikling: Klik her…  

Læs mere

Andre kunder


INFORMATION