Skip to main content
  • Hvad siger vores kunder om os?

    Referencer

  • Hvad siger vores kunder om os?

    Referencer

Nye scannere en kæmpe succes

Med sloganet ”Faster than express” sætter de barren højt i DANX og det var også tilfældet da selskabet i 2019 stod foran en udskiftning af alle selskabets stregkodescannere. Den eksisterende beholdning af Honeywell scannere var forældede, så jagten på en ny generation blev sat ind. Efter en grundig afsøgning af markedet og måneder med omfattende tests af udstyr fra de førende brands, faldt det endelige valg på Newland scannere leveret af SkanCode.

Læs mere

Moderne håndterminaler til effektive butikker.

Horze International skulle i 2017 optimere logistikken i deres butikker og lagde helt naturligt fokus på at udnytte stregkodeteknologi bedst muligt. De besluttede, at få deres eksisterende software-leverandør til at udvikle en skræddersyet app til Android platformen. App’en skulle have online funktioner til at forbedre varehåndteringen med blandt andet varebestilling, varemodtagelse, vareflyt og statusoptælling.

Læs mere

Brugervenlighed blev nøglen til overblik.

Rengøringsvognen er for rengøringsassistenten, hvad værktøjskassen er for håndværkeren – uden den kan arbejdet ikke udføres. Med mere end 400 ansatte som deles om 200 rengøringsvogne i 3-holdsskift er det en logistisk udfordring at holde effektivt styr på det hele. Samtidig medfører det faktum, at rengøringsvognen ikke er personlig, at nogle medarbejdere ikke udviser den omhu som de automatisk ville, hvis rengøringsvognen var personlig.

Læs mere

Andre kunder