Skip to main content
  • Newland | SkanCode

    Om os

  • Newland | SkanCode

    Om os

“Newland-by-SkanCode” er et hold bestående af 2 stærke aktører i stregkodebranchen. Et tæt samarbejde mellem den hurtigst voksende producent af stregkodeudstyr og en af Danmarks førende stregkode-eksperter.  

Om SkanCode


Hos SkanCode A/S brænder vi for, i et tæt samarbejde med dig, at løse IT-faglige udfordringer og skabe smarte værktøjer til hverdagen i din virksomhed.

Vi tror på, at vejen til succes er brolagt med indlevelse, faglighed og samarbejde. Når din viden om virksomheden forenes med vores ekspertise om stregkoder, bliver resultatet lønsomme løsninger.

Vi har mere end 25 års branche-erfaring og holder løbende vores viden opdateret. SkanCode er medlem af AIM Denmark – brancheforeningen for automatisk identifikation og datafangst.

Med udgangspunkt i faglighed og en positiv samarbejdsånd, løser vi selv de største opgaver. Genkender du dig selv i den filosofi, så er SkanCode måske din nye samarbejdspartner.

Du er altid velkommen til at ringe på 72220211 eller sende en mail på info@skancode.dk


Newland er i øjeblikket historien om den nye dreng i klassen som på rekordtid er blevet en af de mest populære. En imponerende udvikling de seneste år placerer nu Newland som den fjerdestørste producent af stregkodescannere på verdensplan og udviklingen fortsætter.

Opskriften på denne succes skal findes i Holland, hvor Newland har etableret deres EMEA hovedkontor med dygtige og erfarne folk fra stregkodebranchen. Med et stort varelager som omdrejningspunkt udføres alt lige fra leverancer, reparationer, support, salg og markedsføring med professionalisme og engagement.

Bag Newland EMEA står af Fujian Newland Digital Technology Co., der udvikler og producerer alle selskabets produkter fra bunden. Selskabet blev grundlagt i 1994 og har i dag 5.000 ansatte og en omsætning på over 6 milliarder kroner.