Skip to main content

Det får du

Stregkodescannere

bred produkt-pallette med fokus på kvalitet

Newland udvikler og producerer et varieret sortiment af produkter med fokus på stregkodescanning. Paletten rummer håndscannere, en fingerscanner, bluetoothscannere, pristjekkere, fastmonterede scannere, håndterminaler og tablets.

Rådgivning

samarbejde med en af Danmarks førende eksperter

SkanCode trækker på mere end 25 års erfaring med stregkodeløsninger til virksomheder – private såvel som offentlige. Målet med vores rådgivning er altid at finde det produkt som passer bedst til det konkrete behov og samtidig sikre at potentialet bliver udnyttet optimalt.

Levering

lager i Danmark, centrallager i Holland

Du kan regne med hurtig og sikker levering. I første niveau har SkanCode lager i Allerød, som sikrer dag-til-dag levering af 8 ud af 10 bestillinger. I andet niveau har Newland deres centrallager placeret i Holland, så når lageret i Allerød tømmes er det genfyldt indenfor få dage.

Software

app-udvikling og tilpasning efter behov

SkanCode hjælper med også med software. For det første har vi et bredt kendskab til de programmer og muligheder som benyttes på markedet i dag. For det andet udvikler vi selv kundetilpassede apps og løsninger, som har fokus på at arbejde så smart, hurtigt og sikkert som muligt. 

Integration

bred produkt-pallette med fokus på kvalitet

Alle produkter leveres med de standard-indstillinger som Newland vurderer mest anvendt. I nogle tilfælde er ”standard” tilstrækkeligt, men ofte er der behov for at tilpasse diverse indstillinger og værktøjer, så hardwaren integreres optimalt med software og anden hardware. SkanCode og Newland bakker op med support, så du når hele vejen i mål.

Service

serviceafdeling både i Danmark og Holland

Når uheldet er ude, er hjælpen nær. SkanCode kan foretage de fleste reparationer på vores lokation i Allerød. Som back-up benytter vi Newland´s kontor i Holland, hvor de har deres eget team af højt specialiserede teknikere. Ved større projekter tilbyder vi totale ”All-Risk” service-aftaler som eliminerer risikoen for uforudsete løbende udgifter til vedligehold og samtidig sikrer en optimal oppe-tid. 

Reservedele

adgang til indkøb af reservedele

Er du en af dem som ønsker at være helt ”selvkørende” er Newland det oplagte valg. Som den eneste af de førende producenter, har Newland ingen restriktioner på køb af reservedele – en stor fordel for tekniske velfunderede brugere.